Sluit je aan bij onze reis

Woensdag 24 mei @ Stadhuis Almelo

Regiobijeenkomst Almelo
inclusief e-chopperen of off-road buggy rijden

We maken een tour langs verschillende regio's in Nederland, om je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en samen na te denken over het vervolg van onze reis. Op woensdag 24 mei zijn we te gast in de raadszaal van de gemeente Almelo. De inhoudelijke sessie sluiten we af met een gezellige activiteit in de regio.

 

Programma

We starten het programma op 24 mei met een goede lunch. Vervolgens vertelt product owner David Bronsveld je alles over onze roadmap, support en ontwikkelingen van de JOIN Cloud.

 

Na een korte pauze richten we ons op JOIN the Journey: onze reis naar een gloednieuw platform. We vertellen waarom we deze stap zetten, wat je kan verwachten, hoe het nieuwe platform gaat werken en we laten de eerste schermen zien.

 

Na het inhoudelijke programma is het tijd voor een gezellige afsluiter! We splitsen ons dan in twee groepen voor een mooie tocht door de regio op een e-chopper of om off-road rond te scheuren in een buggy.

 

 

Calender grijsVoor in je agenda:                                                                         
Datum: Woensdag 24 mei
Programma: 12.00 tot 15.30 + activiteit tot circa 17.30
Locatie: Stadhuis Almelo, Haven Zuidzijde 30, Almelo

Activiteit-JTJ AlmeloSpelregels voor de activiteit

De activiteiten zijn alleen bedoeld voor Decos-klanten, maximaal 3 medewerkers per organisatie. Per activiteit geldt een minimum van 8 deelnemers. Je ontvangt na aanmelding een definitieve bevestiging of de door jou aangevraagde activiteit doorgaat. Om zelf in de buggy te rijden, dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs. Het is ook mogelijk om mee te gaan als bijrijder. Voor de e-chopper is een auto- of bromfietsrijbewijs nodig.

 

Aanmelden

Wil jij weer helemaal bijgepraat worden over JOIN en je collega's uit de regio ontmoeten? Meld dan jezelf en eventuele collega's aan via onderstaand formulier.

 

Terugblik: regiobijeenkomst Heerenveen
Niet naar dit evenement, maar wel bijblijven?

Ga mee op reis!

De ontwikkeling van een nieuwe versie van JOIN is een spannend avontuur waar we je graag deelgenoot van maken. Meld je aan als reisgenoot! Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en krijg je de mogelijkheid om mee te denken over het nieuwe platform.